Tietoa minusta

Olen fysioterapeutti Pauliina Luukkala. Valmistuin fysioterapeutiksi 2012 Turun Ammattikorkeakoulusta ja olen siitä asti toiminut Raision Fysioterapiassa eli nykyisessä Fysios Mehiläinen Raisiossa. Raision lisäksi otan nykyisin vastaan myös Naantalin toimipisteellä.

Oma innostukseni fysioterapeutin työstä tuli jo 12-vuotiaana, kun sain itse fysioterapeutilta apua pitkään jatkuneisiin polvivaivoihin. Työssäni parasta on asiakkaiden kohtaaminen ja heidän auttamisensa.

Erikoisosaamistani on tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoito ja ennaltaehkäisy sekä leikkausten jälkeinen kuntoutus. Teen alaraaja-analyysejä ja niihin pohjautuen tarvittaessa yksilöllisiä tukipohjallisia.

Olen myös erikoistunut äitiysfysioterapiaan sekä suorittanut Äitiysliikuntavalmentajan ja MamaMassage -äitiyshierojan sertifioinnit. Tarjoan sekä raskausajan että synnytyksen jälkeisiä fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalveluita. Yksilöfysioterapian lisäksi palveluistani löytyy raskausajan ja synnytyksen jälkeinen pienryhmävalmennus.
Omalta urheilutaustaltani olen joukkuevoimistelija. Oman kilpauran päättymisen jälkeen olen toiminut joukkuevoimistelun puolella myös valmentajana, tuomarina ja fysioterapeuttina. Fysiikkavalmentajana minulla on kokemusta useasta erilajista. Olen työskennellyt esimerkiksi jääkiekkoilijoiden, amerikkalaisen jalkapallon pelaajien sekä ratsastajien kanssa. Teen yksilöurheilijoiden ja joukkueiden testauksia sekä käyn luennoimassa urheiluseuroille. 

Luonteeltani olen iloinen, sosiaalinen sekä helposti lähestyttävä. Mielestäni tärkeintä työssäni on asiakkaan kuunteleminen sekä yhdessä asiakkaan kanssa fysioterapiasuunnitelman laatiminen kohti asiakkaan tavoitteita. Minulle on tärkeää ymmärtää asiakasta kokonaisvaltaisesti, ja siksi ensimmäisellä käynnillä korostuu asiakkaan haastattelu ja tutkiminen.

Vastaanottoni sijaitsee Raision Lasikuution 2. kerroksessa, osoitteessa Raisiontori 1a, 21200 Raisio sekä 

Naantalin keskustassa osoitteessa Tuulensuunkatu 27, 21100 Naantali.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset. Olen suorittanut myös fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuksen, joten tervetuloa vastaanotolleni lähetteellä tai ilman.