MamaMove
Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen

MamaMove - Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen on fysioterapeutti Pauliina Luukkalan ohjaama pienryhmävalmennus äideille synnytyksestä palautumisen tueksi. Valmennus sopii kaikille synnyttäneille, jotka ovat kiinnostuneet kehonsa huoltamisesta sekä lantionpohjan ja keskivartalon syvien lihasten vahvistamisesta.

Valmennuksen tavoitteena on tukea äidin hyvinvointia, auttaa löytämään yhteys kehon tukilihaksiin sekä helpottaa synnytyksen jälkeisen liikunnan aloittamista. 

Liikunnan ilo taas löydetty. Sopivan tasoista liikuntaa ja hyvänkokoisella ryhmällä.
Ihana Pauliina, kiitos!
MamaMove -valmennukseen osallistunut 4kk vauvan äiti

Valmennukseen voit osallistua, missä tahansa vaiheessa synnytyksen jälkeen. Tärkeintä on kuunnella omaa kehoa ja mieltä. Kurssi aloitetaan aina fysioterapeuttisella jälkitarkastuksella, jossa arvioidaan synnytyksestä palautuminen sekä tehdään yksilöllinen harjoitussuunnitelma. Ei siis haittaa, vaikka et olisi vielä käynyt jälkitarkastuksessa. Valmennukseen voit myös osallistua, vaikka synnytyksestä olisikin jo pidempi aika.

Valmennuksen aluksi on 90min yksilökäynti, jonka tavoitteena on tutustua ryhmäläisiin yksilöllisemmän ohjauksen mahdollistamiseksi sekä antaa jokaiselle henkilökohtaiset ohjeet jo ennen ryhmän aloittamista. Ryhmä toteutetaan pienryhmävalmennuksena eli maksimissaan 10 hengen ryhmässä. Vauvat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tunneille, mutta kyseessä ei ole äiti-lapsi -tunti eli voit tulla myös ilman vauvaa ja näin ollen keskittyä vain itseesi! Tunneille tarvitset mukaan vain rennot ja joustavat vaatteet sekä juomapullon.

Valmennuskerrat etenevät progressiivisesti aktivointiharjoitteista kohti toiminnallisempaa treeniä. Jokaisesta liikkeestä on saatavana useampia variaatioita, jotta harjoittelu on kaikille sopivaa. Saat myös halutessasi yksilöllistä ohjausta jokaisen valmennuskerran aikana. Harjoittelussa huomioidaan myös vauva-arjen kuormitus ja pyritään antamaan vinkkejä arjen helpottamiseksi. 

Valmennuksen tavoitteena on luoda hyvä pohja omien liikunnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Oli juuri sitä mitä odotin kurssilta! Sopivan pituinen, harjoitteet sopivia ja jokaiselle löytyy skaalattu versio tarvittaessa sekä iloinen tunnelma ryhmän kesken. Aina oli mukava tulla paikalle, suosittelen lämpimästi! Tästä on hyvä lähteä turvallisesti treenaamaan itsenäisesti kun pohja vakaammalla tasolla sekä tuntee oman kropan paremmin. Kiitos!

Maria 29v

Valmennus sisältää

  • Fysioterapeuttinen jälkitarkastus (90min)
  • 5 x 60min pienryhmävalmennus
  • Verkkokurssialusta, josta löydät:
    - 5 x viikoittain vaihtuva kotitreeniohjelma,
    - 5 x kuukausittain ilmestyvä treeni valmennuksen jälkeen
    - Luettavaa materiaalia muun muassa lantionpohjan toiminnasta sekä vinkkejä vauva-arkeen
  • Suljettu Facebook-ryhmä, jossa keskustella muiden äitien kanssa sekä mahdollisuus kysyä fysioterapeutilta apua. 


Valmennuksen hinta:

Valmennuksen hinta on 169€, joka koostuu 90min yksilökäynnistä 106,9€ sekä 5 x 60min pienryhmävalmennuksesta 62,1€.

Valmennuksen voit maksaa liikuntaeduilla (Edenred, ePassi tai Smartum) tai tilisiirtona. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vuorokauden sisällä. 

Valmennuksen ohjaa:

Fysioterapeuttiset jälkitarkastukset suorittaa ja tunnit ohjaa äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjaan erikoistunut fysioterapeutti Pauliina Luukkala. Pauliina toimii Fysios Mehiläisessä Raision ja Naantalin toimipisteellä ja on äitiysfysioterapian lisäksi kouluttautunut Äitiysliikuntavalmentajaksi® ja MamaMassage®-äitiyshierojaksi. Pauliinalla on lisäksi vuosien kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta.

Sinulla on mukavan reipas ja positiivinen ote työhösi sekä paljon tietoa synnytyksen jälkeisestä valmennuksesta :) Osasit luoda ihanan rennon ja turvallisen ympäristön aloittaa taas treenaamaan pikku hiljaa! 

MamaMove -valmennukseen osallistunut 3kk ikäisen vauvan äiti 

Fysioterapeuttiset jälkitarkastukset suoritetaan Fysios Mehiläisen Raision toimipisteellä Raision Lasikuution 2. kerroksessa (osoite: Raisiontori 1a, 21200 Raisio) tai Naantalin toimipisteellä (osoite: Tuulensuunkatu 27,21100 Naantali). Ajanvarauksen ohjeet annetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse.

Pienryhmävalmennukset järjestetään EasyFit Raision tiloissa (osoite: Kauppakuja 2, 21200 Raisio). Valmennukseen osallistuminen ei edellytä EasyFit Raision jäsenyyttä, mutta osallistujilla on mahdollisuus ostaa jäsenyys valmennuksen ajaksi. Lisätietoa salin jäsenyyden hankkimisesta saat ilmoittautumisen jälkeen tulevassa infokirjeestä.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahierontakurssi vanhemmille

MamaMove -valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus osallistua myös vanhemmille suunnattuun vauvahierontakurssille.

Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa ja kurssin aikana opit hieronnan, jonka avulla voit mm. helpottaa vauvan vatsavaivoja. Hieronnalla on lisäksi rentouttava ja rauhoittava vaikutus.

Kurssille osallistuvat saavat kirjalliset hoito-ohjeet sekä halutessaan arvion vauvan hieronnan tarpeesta. Kurssi ei korvaa ammattilaisen tekemää hoitoa.

Otathan mukaasi oman kylpypyyhkeen sekä hierontaöljyn vauvallesi!

Vauvahierontakurssin ohjaa vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja (9kk), WHO imetysohjaaja (20h) ja doula Susanne Jalonen

Vauvahierontakurssin hinta 28€.

Lisätiedot: 040 416 7775 (Susanne / Doula- ja perhepalvelut Hento)
 

Seuraavat ryhmät syksyllä 2024!

Syksyn 2024 ryhmien aikataulut julkaistaan myöhemmin keväällä. Jos haluat ensimmäisten joukossa infoa tulevista valmennuksista, niin voit ennakkoilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta. Ennakkoilmoittautuminen EI sido sinua! 

Ennakkoilmoittautuminen


Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään. Mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu, kurssi voidaan perua. Peruuntumisista ilmoitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille.