Laitevuokraus

Kauttani on mahdollista vuokrata Perfect MamaTENS -laite, joka on turvallinen ja tehokas tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja. Vuokrattavana on myös Perfect PFE Woman -laite, joka on tarkoitettu naisten lantionpohjan lihasten vahvistamiseen sekä virtsankarkailun tai ulosteinkontinenssin hoitoon.

Perfect MamaTENS - kivunlievittäjä

Perfect MamaTENS on turvallinen ja tehokas tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja. Hoito lievittää kipua vapauttamalla kehon luontaisia kivunlievittäjiä eli endorfiineja sekä estämällä kipusignaalien kulun aivoihin.

Perfect MamaTENS -laite soveltuu myös viimeisten 3 raskausviikon aikana selkäkipujen lievittämiseen. Laitetta voidaan hyödyntää myös synnytyksen jälkeen sektion tai välilihan repeytymisestä aiheutuvien kipujen lievitykseen.

Helppokäyttöisyyden ansiosta laite mahdollistaa synnyttäjälle keinon hallita itse omaa kivunlievitystään. TENS-laite on tehokas ja turvallinen vaihtoehto muille kivunlievitysmenetelmille. Laite on turvallinen käyttää sekä äidille että lapselle. TENS-laite sopii käytettäväksi myös silloin, jos toiveena on luonnollinen, lääkkeetön synnytys.

Perfect MamaTENS -laitteessa 3 esiasetettua ohjelmaa synnytyksen eri vaiheisiin. Lisäksi laitteessa on BOOST-näppäin, joka helpottaa supistuksia.

Perfect MamaTENS -laitteen vuokraus

Vuokra-ajan pituus on neljä viikkoa. Vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa. Laite tulee palauttaa mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, mutta viimeistään neljän viikon kuluttua.

Vuokraukseen sisältyy: Perfect MamaTENS-laite, 2xAA 1,5V alkaliparistot, 1x kaulanauha, 1x vyöpidike, 4kpl itsestään kiinnittyviä elektrodeja, jotka ovat suunniteltu erityisesti Perfect MamaTENS -laitteen kanssa käytettäviksi, 4kpl varaelektrodeja (laskutetaan 20€ palautuksen yhteydessä, mikäli ovat olleet käytössä), 1x säilytyspussi ja käyttöohjeet.

Laitteen noudon yhteydessä saat ohjeistuksen sen käyttöön.

Vuokrauksen hinta 40€

Lisätiedot ja vuokraus: pauliina@pauliinaluukkala.fi 


Perfect PFE Woman - lantionpohjan harjoittaja

Perfect PFE Woman -laite on tarkoitettu naisten lantionpohjan lihasten vahvistamiseen sekä virtsankarkailun tai ulosteinkontinenssin hoitoon.

Laitteen avulla lantionpohjan treeni on helppoa ja tehokasta. Laitteen viisi ohjelmaa tarjoavat pitkäkestoisen ratkaisun virtsankarkailun hoitoon ja lantion alueen kipujen lievittämiseen. Laite aktivoi lantionpohjan lihaksia Liberty Loop -emätinelektrodin kautta välittyvällä hellävaraisella stimulaatiolla, joka harjoittaa lantionpohjan lihaksia ja auttaa käyttäjää aktivoimaan lihaksia. Stimulaation voimakkuus on säädettävissä. Laitteessa on sekä TENS-hoito että EMS-hoito. 

Perfect PFE Woman tarjoaa turvallisen, lääkkeettömän ja leikkauksettoman hoitovaihtoehdon kaikkien eri virtsankarkailutyyppien eli ponnistusinkontinenssin, sekamuotoisen inkontinenssin sekä pakkoinkontinenssin eli yliaktiivisen rakon hoitoon. Lisäksi laitteella voidaan hoitaa ulosteinkontinenssia, rentouttaa ylikireää lantionpohjaa sekä lievittää lantion alueen kipua, joka voi johtua esimerkiksi vulvodyniasta. 

Lantionpohjan lihasten vahvistamiseksi laitetta tuli käyttää 20 minuuttia päivässä. Hoitoa suositellaan jatkettavan 12 viikon ajan, mutta monet naiset saavat merkittäviä tuloksia jo 3-4 viikossa. Lihasvoiman ylläpitämiseen riittää 20 minuutin ohjelma kerran viikossa.

Perfect PFE Woman -laitteen vuokraus

Vuokraukseen sisältyy: Perfect PFE Woman -laite, 2xAA 1,5V alkaliparistot, 1x vyöpidike, 1 x elektrodijohto, 1 x Liberty Loop -emätinelektrodi, 1x säilytyspussi ja käyttöohje.

Laitteen noudon yhteydessä saat ohjeistuksen sen käyttöön.

Vuokrauksen hinta 40€ / kuukausi

Lisätiedot ja vuokraus: pauliina@pauliinaluukkala.fi